Min hobbyverden

Litt om livet mitt og alle hobbyene mine

Et realt fleecekjoleras….

Posted by isteenstrup den 25 mars , 2010

Fleecekjole “Juna” str 36/38

Fleecekjole i svart polarfleece med ermer i lett ullblanding i en nydelig støvblå farge med sølvglitter. Ermene har ribb nederst, slik at det ikke gjør noe om ermene er litt lange. Blir bare en litt posete effekt. Kjolen har tre hjerter i støvblå luksusfleece og stilker i lyseblått silkebånd. Hvert av hjertene er pyntet med en strassten.


Fleecekjole “Juni” str 40/42

Fleecekjole i lyseblå polarfleece med rødt frontstykke og røde hjerter på skjørtet. Hjertene vokser opp som blomster på skjørtet og symboliserer den kommende våren! Kjolen har rund hals og lange ermer.


Fleecekjole “June” str 36

En vårlig fleecekjole i pink polarfleece med rødt frontstykke og røde hjerter på skjørtet. Hjertene vokser opp som blomster på skjørtet og symboliserer den kommende våren! Hvert av hjertene er pyntet med en rød strassten. Kjolen har rund hals og korte ermer.


Fleecekjole “Juno” str 36

En vårlig fleecekjole i petrolblå polarfleece med frontstykke og hjerter i lyseblått. Kjolen har rund hals og 3/4 ermer.


Fleecekjole “Monroe” str 36

Fleecekjole i pink polarfleece med et rødt hjerte med strassten, sydd på bestilling til favorittkunden min. Hun har allerede 3 kjoler og flere i bestilling. En mer sommerlig variant med 3/4 ermer og kortere skjørt.


Fleecekjole “Aurelia” str 38/40

Fleecekjole sydd på bestilling i svart og koksgrå polarfleece til en kunde. Dett er er variasjon av Aurora med et ekstra hjerte på hetta, samt tre hjerter med broderi nede på skjørtet.


Fleecekjole “Svart kjærlighet” str 38/40

Fleecekjole sydd på bestilling i svart polarfleece med gammelrosa og lyserosa detaljer.


Fleecekjole “Sabrina” str 6 år

En fleecekjole sydd på bestilling til datteren til en favorittkunden min. Dette er en mer sommerlig variant sydd i pink polarfleece med lilla og sorte detaljer. Et ballonghjerte med brodert navn og en øyenstikker som flyr opp fra hjertet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: