Min hobbyverden

Litt om livet mitt og alle hobbyene mine

6 mojo-kjoler

Posted by isteenstrup den 11 februar , 2010

Fleecekjole “Cinderella” str 36

Fleecekjole i petrolblå polarfleece med turkise og lyseblå detaljer. Kjolen har v-hals og trompetermer i kontrastfarge. Et hjerte på brystet med tråddekor rundt. Pyntet med en strassten. Nederst på skjørtet er det brodert inn: Home is where the heart is


Fleecekjole “Askepott” str 36

Fleecekjole i petrolblå polarfleece med turkise og lyseblå detaljer. V-hals og lange ermer. Hjerte på brystet med tråddekor rundt og pyntet med strassten. Nederst på skjørtet er det brodert inn: Home is where the heart is i to ulike farger.


Fleecekjole “Aurora” str 36

Fleecekjole i svart polarfleece med koksgrå detaljer. Kjolen har alvehette med kontrastkant og dusk. Et hjerte på brystet og under brystet har den et nydelig bånd i sølv og svart med grå blonder under. Trompetermer i kontrastfarge.


Fleecekjole “Peggys kjære” str 36

Fleeekjole i brun polarfleece med detaljer i turkis og pink sydd på bestilling til en god kunde! Kjolen har trompetermer og høy, litt vid hals i kontrastfarge. På skjørtet er det tre hjerter på stilker. I hvert av hjertene er det brodert inn navna til barna til kunden. Samt de er pyntet med hver sin strassten.


Fleecekjole “Daisy” str 42

Fleecekjole i svart polarfleece med hvite detaljer sydd på bestilling til en kunde. Kjolen har alvehette og lange ermer. Under bysten har den et nydelig blomsterbånd og den har et trådhjerte nede på skjørtet.


Fleecekjole “Viljar” str 38/40

Fleeecekjole i brun polarfleece med creme detaljer sydd på bestilling til en kunde.  Kjolen har rund hals og 3/4 ermer med kontrastfarge. Trådhjerte på brystet og trådekor rundt skjørtet og opp i et hjerte med broderi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: