Min hobbyverden

Litt om livet mitt og alle hobbyene mine

Nytt fleecekjoleras!

Posted by isteenstrup den 14 september , 2009

Fleecekjole “Ava” str 36

Fleecekjole i koksgrå polarfleece med turkise detaljer. Et trådhjerte på brystet og et på skjørtet. Kontrastkanter på ermene. Kjolen er ca 34-35 cm fra skulderen og ned til bringemålet (sømmen). Ta kontakt dersom du ønsker flere mål.

IMG_8202

Fleecekjole “pink kjærlighet” str 12/14 år

Fleecekjole i koks polarfleece med detaljer i gammelrosa og pink. Kjolen har to hjerter nede på skjørtet som er pyntet med strasstener og et bak på hetta. Rosa silkebånd under bysten.

IMG_8203IMG_8204

Fleecekjole “Antine & Emilie”

Fleecekjole i svart polarfleece med detaljer i lys lilla og turkis. Kjolen har høy hals og lange ermer med kontrastkanter. Et nydelig pyntebånd som går i svart, lilla og turkis under bysten. To hjerter nede på skjørtet med brodert navn og to små hjerter bak på kjolen med en bokstav brodert i hvert. Den lyse lilla fargen kommer litt dårlig frem på bildene.

IMG_8207IMG_8210

IMG_8208

Fleecekjole “pink & lime” str 10/12 år

Fleecekjole i pink polarfleece med detaljer i lime og helt lys grønn. Kjolen har totalt 4 hjerter. Et på brystet (pyntet med strassten), et på hetta og to nede på skjørtet. Kontrastsømmer rundt ermene, hetta og skjørtekanten.

IMG_8205IMG_8206

Fleecekjole “Henriette & Maren”

Fleecekjole sydd på bestilling i dyprød polarfleece med svarte hjerter. De to hjertene nede på skjørtet har fått brodert navn i seg.

IMG_8089IMG_8091

Fleecekjole “lille rød” str 5 år

Fleecekjole i dyprød polarfleece med detaljer i koksgrått. Hjerte på brystet, kontraster på ermer og alvehette med dusk. Perfekt kjole til høstens aktiviteter!

IMG_7811

Fleecekjole “rosa kjærlighet” str 36/38

Fleecekjole i gråmelert polarfleece med gammelrosa og lyserosa detaljer. Alvehette med dusk, rosa silkebånd under bysten, to hjerter på skjørtet og en hel kontrastkant nederst.

http://mojodesign.files.wordpress.com/2009/02/img_5206.jpg?w=159&h=391&h=310

Fleecekjole “lille grå” str 4 år

Fleeeckjole i gråmelert polarfleece med gammelrosa detaljer. Kjolen har et hjerte på brystet og alvehette med dusk. Kjolen er sydd i matchende farger til mammaen sin mojokjole.

IMG_7534

Fleecekjole “Turkise hjerter” str 9 år

En fleecekjole i gråmelert polarfleece med detaljer i turkis og lyseblått. Den har et nydelig bånd i turkis med små blomster på. To hjerter nede på skjørtet og alvehette med dusk.

Det ble dessverre et dårlig bilde, da kjolen er for stor for barnebysten og for liten for voksenbysten ;) Men den er mye finere i virkeligheten.

IMG_7535

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: