Min hobbyverden

Litt om livet mitt og alle hobbyene mine

Ny broderimaskin!

Posted by steenstrup den 5 januar , 2009

Har jo helt glemt å fortelle om den fine «julegaven» jeg kjøpte meg i romjula….. Nemlig en Janome MC350E. Jeg digger den allerede! Forløpig kun testet med de innebygde broderiene da, for programvaren funker ikke på mac… Neste uke skal jeg og Liss på kurs for å lære å stingsette… det blir spennende!

MC350E er en kompakt, ren broderimaskin bygget for å importere design via USB-minne eller ATA PC kort. Den har 100 innebygde design i ulike størrelser. MC350E har også avanserte redigeringsmuligheter på trykkskjermen, rask microprosessor og automatisk trådklipp.

Du kan importere design via USB-minne i USB-porten, med ATA PC-kort eller via PC design-kort.

Memory Craft 350E leveres med to standard-rammer, A-rammen 126×110 mm og B-rammen 200×140 mm. Du kan senere komplettere med friarmsrammen 50×50 mm og gigarammen 230×200 mm. Velg de design du ønsker å brodere og kombinere på den opplyste LCD-trykkskjermen. Du kan velge design fra våre PC design-kort, eller velge mellom de 100 innebygde designene. Du kan også overføre design fra din PC via ATA PC-kort eller USB-minne. Fest rammen i den innebygde broderienhetens teleskoparm og trykk på start. Du broderer! MC350E stopper automatisk når du skal bytte trådfarge og klipper av tråden.

Med den legendariske Janome stingkvaliteten, kan du brodere ut design med en hastighet på 650 sting pr. minutt, og med utrolig presisjon. Du får selvsagt alle Memory Craft-fordelene med på kjøpet, 100 innebygde design i ulike størrelser, redigeringsmuligheter direkte på trykkskjermen, rotering med 1 graders kontroll, forstørrelse til 110 % og forminsking til 90 % størrelse. Full kontroll med 1 % ad gangen, mulighet til å kombinere og lagre egne design.

Legg merke til følgende egenskaper og fordeler:

 • Profesjonelle broderier uten klumpete broderienhet – med Janome broderimaskiner behøver du ikke koble til klumpete broderienheter.
 • Kompatibel med Janome´s brukervennlige programvare – lag egne design med Customizer og Digitizer programvare, eller velg ferdig stingsatte design fra PC design-kort eller CD-ROM. Enkelt å overføre design fra PC til broderimaskin via ATA PC-kort eller USB-minne.
 • Kan du peke, kan du også bruke vår mest avanserte redigeringsfunksjon direkte på trykkskjermen – Å kombinere unike broderidesign er så enkelt med MC350E. Bare trykk, dra og slipp. Om du kan peke, så kan du også bruke vår mest avanserte redigeringsfunksjon direkte på trykkskjermen. Importer design fra ulike kilder: PC design-kort, ATA PC-kort, USB-minne, eller velg fra de innebygde designene. Rediger, kombiner og legg til bokstaver direkte på skjermen. Den store, opplyste trykkskjermen har den samme brukervennligheten som alle Janomes toppmodeller. Du kan også velge trådmerke og maskinen konverterer til korrekt fargenummer; Janome, Robinson-Anton, Madeira eller Mettler.
 • Rask prosessor og kulelager – raskere prosessor gjør at MC350E arbeider raskere. Overaksel med kulelager-system, gjør at maskinen arbeider smidigere og mer stille.

4 kommentar to “Ny broderimaskin!”

 1. Gratulerer med flott maskin, her får du nok mange kosestunder. Vi broderer også på Janomemaskin, og er veldig godt fornøyd.

  Om du ikke allerede har prøvd, vil vi anbefale deg å prøve vår polyester maskinbroderingstråd, TreadDelight. Sterk, glansfull, og loer veldig lite.

  Les mere om tråden på http://www.sybua.no

  • mojodesign said

   Takk for det! Har allerede prøvd tråden deres og fikk et trådstativ fra dere til jul 🙂 Veldig godt fornøyd med begge deler.

 2. Ine said

  hei!
  virkelig lekre kjoler!! jeg liker stilen din!! 🙂 🙂
  har også sett på denne maskinen, og lurte på om den har de vanlige sømmene også, så den kan brukes som en vanlig symaskin?
  den fungerer fremdeles ikke med mac regner jeg med.. bruker du pc ved siden av da?

  på forhånd takk for hjelpen.. 🙂

  • mojodesign said

   Dette er kun en broderimaskin, så den kan ikke sy vanlige sømmer. Har ikke testet mer med mac, siden jeg fikk det til å funke på pc. Har det ved siden av ja.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: