Min hobbyverden

Litt om livet mitt og alle hobbyene mine

Oktobers fleecekjoler

Posted by isteenstrup den 16 oktober , 2008

Lilla frost

En aldeles nydelig fleecekjole i gråmelert polarfleece med detaljer i lilla. På brystet er det brodert en snøkrystall i to ulike lillafarger, et flott bånd under bysten, trompetermer, alvehette med kontrast kant i to lillafarger.


Brudekjolen Frøya

Denne kjolen er sydd på bestilling til ei som skal gifte seg, og da måtte selvsagt kjolen kalles opp etter den norrønne kjærlighetsgudinnen Frøya. Det er en fotsid kjole med trompetermer, dyp utringning, et nydelig bånd under bysten og en applikasjon på brystet som tar opp mønsteret i båndet. Nede på kjolen er det applikert på to hjerter med navnene til brudeparet. Vi ønsker brudeparet lykke til med bryllupet!

På bildene her kommer kjolen aboslutt ikke til sin rett.. det var dessverre mørkt da vi tok bildene og bysten er litt liten til kjolen. Håper å få tatt bedre bilder av den!Pris kr 1500,-


Lille blå

Fleecekjole i lyseblå polarfleece med naturhvite detaljer. Hjerte på brystet, alvehette med dusk og litt stramme kontrastermer så kjolen passer lenger.


Isprinsessen

Kjole i koksgrå polarfleece med detaljer i lyseblått. Hjerte applikert på brystet, kontrastermer som er svinget lett utover som trompetermer. Med matchende hals i kontrastfargen.

Halsen kan også brukes som lue, eller dra opp over ørene om det er kaldt. Her er den brettet dobbelt. Blir nesten som en slags buff.


Lilla pasjon

Fleecekjole i koksgrå polarfleece med detaljer i mørk lilla. Kjolen har et bånd rundt hele skjørtet som ender opp i en hjerteapplikasjon nede på skjørtet. Lilla kontraster på ermene, under bysten og på kanten på hetta. Alvehette med hettedusk.


Kristin

Fleecekjole i brun polarfleece med detaljer i gammelrosa og babyrosa. Applikert blomst på brystet, rund hals og kontrastfarge på ermene.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: